Zasebnost

Podatki, ki jih posreduje kupec so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1  in Zakonom o varstvu potošnikov – ZVPot-E  Spletna stran planet-majic.com deluje skladno z Zakonom o elektronskih komunikacijah ZEKom-1  in Zakonom o elektronskem poslovanju ZEPT.

Za uporabo določenih ugodnosti na strani planetmajic.com morate opraviti vpis oz. t.i. registracijo pri kateri boste morali posredovati vse zahtevane podatke za uporabniški račun in pri tem skrbeti, da bodo v času trajanja uporabe teh storitev pravilni in ažurni. Podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p se obvezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljalo v skladu z veljavno zakonodajo kot tudi v skladu z izjavo o varovanju zasebnosti.

Odgovorni ste za vse aktivnosti, opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa, zato je priporočljivo, da na javnih računalnikih ne shranjujete svojega uporabniškega imena/gesla. Vaši osebni podatki bodo zakodirani preneseni preko interneta. Naše spletne strani in druge sisteme imamo zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo morate o tem nemudoma obvestiti podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p, ki ne odgovarja za kakršno koli izgubo ali škodo do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.

Ponudnik storitev si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke katere namen je prilagoditi spletni portal željam uporabnikov in zagotavljanje uporabnikom prijaznih spletnih storitev. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Za potrebe poslovanja podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p oz. spletna stran/trgovina www.planet-majic.com zbira naslednje uporabnikove podatke:

-ime in priimek

-naslov in kraj bivanja

-naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime)

-kontaktno telefonsko številko (opcija)

-geslo v šifrirani obliki

-ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu planet-majic.com

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov:

Podatki, ki jih spletna stran www.planet-majic.com zbira in obdeluje bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu  in/ali, če nam bo takšno obvezo naložilo sodišče ali drugi pooblaščeni državni organi, ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Planet majic, Roman Mažgon s.p.

Uporabniška podpora:
Podjetje Planet majic, Roman Mažgon s.p ponuja informacije o tem kako uporabljati storitve strani planet-majic.com na sami strani. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo strani/spletne trgovine ali kakršnekoli težave, ki bi jih radi prijavili jih lahko posredujete na elektronski naslov: info@planet-majic.com